Brug præsentationsvidoer i din markedsføring

Brug video i din markedsføring
…og få flere besøgende og mere salg via din hjemmeside

Der er rigtig mange fordele ved at bruge video i din markedsføring, bl.a. er video et uundværligt værktøj i søgemaskineoptimering, fordi søgemaskiner som Google og Bing vægter videoindhold utrolig højt. En video har også den fordel, at den kan bruges både lokalt på dit website, men den er også let at dele via sociale medier, som for eksempel Facebook, Twitter osv. og på den måde generere den ekstra trafik til din hjemmeside. En video er også en effektiv måde at skille sig ud fra mængden, og den tilgodeser desuden personer med syns- eller læsehandicap.

Video giver flere besøgende på din hjemmeside

Google og andre søgemaskiner er lavet sådan at de prioritere video højere end tekst og billeder, fordi en video holder længere tid på de besøgende. Din hjemmeside eller web-shop vil derfor blive placeret højere i søgeresultaterne hvis den indeholder video og det vil resultere flere besøgende på grund af det ekstra blikfang YouTube ejes af Google, så når du ligger din video op på YouTube, får du stor synlighed i både verdens største og anden største søgemaskine på nettet.

Video er delevenligt indhold

En video deles statistisk set 15 gange så ofte som et tekstbudskab på de sociale medier – dit budskab når dermed langt flere modtagere. 92% af dem der ser en video, deler den med andre. Video er det mest delte indhold på Facebook Video huskes bedre end både billeder og tekst. 16% husker tekst, 56% husker billeder og hele 76% husker en video få timer efter de har set den.

Præsentationsvideo med speak

Vi kan kan producere præsentationsvideoer med speak udfra billeder og tekst, som du måske allerede har på din hjemmeside, så det vil ikke, kræve ret meget, ekstra arbejde for dig. Teksten omdannes til speak ved hjælp af syntetisk tale, hvilket gør produktionstiden kort, og der er mulighed for speak på flere sprog. Og det giver også en unik fleksibilitet hvis der senere skal rettes lidt i videoen.

Eksempler:

Brugte maskiner

Sommerhuse

Bed and Breakfast Dansk

Bed and Breakfast Engelsk

Brugte biler

 

Kontakt os

for en uforpligtende snak
om internettes mange muligheder